Автоматичні линіїдля виробництва слойоних виробів

Модульні лінії дозволяють виробляти широкий асортимент виробів із слойоного або дріжджового тіста, як з начинкою, так і без неї: воловани, вушка, фаготтіно, твіст, трикутники, струделі, круасани, рустик, піца та ін.

 

Продуктивність ліній для круасанів від 6000 до 15000 шт/год., при вазі одного виробу від 12 до 75 г.

Автоматична лінія для виробництва слойоного тіста

Пристрій продольного різання

Нанесення начинки

Пристрій формировки сендвичів

Пристрій формировки рулетів

Укладка на противні

Подача в піч

Зміст
 
03061 Україна, м. Київ
вул. Новопольова, 106-А
Тел./факс (багатоканальний):
+38 (044) 404-66-39
E-mail: info@aquiline.ua