Камера шокової заморозки

Призначена для швидкого охолодження і заморожування свіжоприготовленої продукції протягом короткого проміжку часу з метою збільшення терміну зберігання та збереження природних смакових якостей продукту. Даний тип заморозки запобігає активний розвиток мікрофлори і утворення великих кристалів льоду, що виникають при повільному заморожування.

Камери призначені для візків або листів різної місткості. Можуть працювати в двох режимах:

  • Швидке охолодження продукту від +90 ° С до +3 ° С протягом 90 хвилин.
  • Швидке охолодження і заморожування продукту від +70 ° С до - 18 ° С протягом 240 хвилин.
Зміст
 
03061 Україна, м. Київ
вул. Новопольова, 106-А
Тел./факс (багатоканальний):
+38 (044) 404-66-39
E-mail: info@aquiline.ua