Розстоєчні камери для візків або противнів

У процесі замісу і формування тіста з нього майже повністю видаляється вуглекислий газ. Для розпушення тіста і додання заготівкам потрібного об'єму, їх піддають остаточній разстойці.
Розстоєчна камера розраховується на місткість в залежності від продуктивності печі і часу розстойки тістових заготовок.


     
 

 

 

• Кількість дверей - по погодженню
• Температурний режим: від 2 до +40 °C
• Електромеханічний гідростат, регулювання вологості 45 ÷ 95 %
• Товщина ізоляції 40 мм
• Незалежне регулювання температури та кількості пари (вологості)
• Повітроходи, паровий колектор виконані з нержавіючої сталі AISI 304

Опції: двері і обшивка (внутрішня та/або зовнішня) -  з нержавіючої сталі, посилений парогенератор.

Зміст
 
03061 Україна, м. Київ
вул. Новопольова, 106-А
Тел./факс (багатоканальний):
+38 (044) 404-66-39
E-mail: info@aquiline.ua