Камера контрольованої ферментації

Призначена для проведення процесу прискореного дозрівання тіста. Температура і вологість у камерах ферментації підтримує автоматизований пристрій мікроклімату. Робота камери контролюється контрольною панеллю за допомогою блоку мікропроцесорного управління.

Кількість візків для розміщення в камері, кількість дверей і тип камери - тупикова або прохідна - на Вашу вимогу і потреби технологічного процесу.

Температура регулюється в межах -15 С / +42 С, вологість середовища 60-99%. Електронна панель управління дозволяє регулювати процес ферментації в часі.

  • Товщина ізоляційних панелей стін 60 мм, підлоги 38 мм
  • Повітропроводи виконані з нержавіючої сталі AISI 304
  • Озонобезпечний холодоагент
  • Автоматичний цикл із 6+1 фази:

1. Охолодження
2. Шокове заморожування
3. Підтримка заданої температури
4. Попередній розстій (фаза 1)
5. Попередній розстій (фаза 2)
6. Розстій
7. Затримка випічки

  • Час циклу: 12-24-48-72 години
  • Кількість програм: 55 автоматичних / 3 вручну. Всі програми можливо змінювати по потребах технології, захищені паролем
  • Разморозка камери - керування вручну або в автоматичному режимі
  • Діаграма циклу - візуалізація
  • Захист паролем

Шафи і столи контрольованої ферментації

Шафи серії ARFLP і столи серії TVFLP призначені для малих цехів хліба і кондитерських.
Автоматичне управління складається з 4-х фазового циклу з 7-ми автоматичними та 3-ма програмами, які задаються вручну.

Інша особливість цієї серії продуктів:

  • Автоматичне розморожування
  • Температурний режим -5 ° / +30 ° С
  • Двері, які самозачиняються з магнітними прокладками, які можуть бути легко замінені
  • Запобігання перекиданню лотків з опорами, які можуть бути зняті без використання інструментів
  • Регульовані по висоті ніжки.

 

Зміст
 
03061 Україна, м. Київ
вул. Новопольова, 106-А
Тел./факс (багатоканальний):
+38 (044) 404-66-39
E-mail: info@aquiline.ua