Пароконвекційна електрична піч мод. CHEF гастономічна

   Дана модель печі дозволяє приготування продукції різними способами: обжарка, запікання, варіння на пару, випічка. Використання пароконвектомату дозволяє скоротити втрати при тепловій обробці, скоротити час приготування страв, знизити витрату електроенергії, скоротити виробничі площі.

Модель Кількість рівнів, шт. Розміри противня, тип/мм Потужність, кВт Габаритні розміри, мм Вага, кг
CHEF 6 6 GN 1 / 530 x 325 8,3 870 745 787 110
CHEF 10 10 GN 1 / 530 x 325 15,3 870 742 1017 150

Двошвидкісна турбіна конвекції;

Фільтр-уловлювач жиру на відвідному трубопроводі води;

Мийка камери випічки;

Температурний щуп;

Підставка для печі з полками для противнів; висота між полицями 20, 40, 65 см;

Камера розстою - підставка для печі. Габаритні розміри, мм: 925 × 900 × 790 (h).

Пароконвекційна електрична піч мод. Barbake

   Печі даної моделі ідеально підходять для установки в супермаркетах, ресторанах. барах, піцеріях, закусочних і в магазинах самообслуговування. Barbake представляє серію печей для випічки булочок, піци, тортів, різних кондитерських виробів, замороженого хліба і напівфабрикатів.

Панель керування на 20 програм з піктограмами.

Модель Кількість рівнів, шт. Розміри противня, тип/мм Потужністьь, кВт Габаритні розміри, мм Вага, кг
Barbake MINI 4 440 × 350 3 605 670 650 50
Barbake MAXI 4 400 × 600 6,5 830 730 650 82
Зміст
 
03061 Україна, м. Київ
вул. Новопольова, 106-А
Тел./факс (багатоканальний):
+38 (044) 404-66-39
E-mail: info@aquiline.ua